En egen tjänstebil

En egen tjänstebil

Hallå där ute i landet! Nu har jag äntligen fått mig en egen tjänstebil så att jag slipper åka i min egna kärra när jag ska på möten, det enda som behövs nu är lite bildekor så att man kan se att jag representerar företaget. Som ni vet så arbetar jag som säljare i Uppsala, fast till skillnad från många andra säljare så är affären i princip klar när jag kliver in och gör min grej. När folk frågar så brukar jag förklara att mitt jobb är att avsluta affären, så egentligen är jag väl ingen vanlig säljare. Det händer aldrig att jag är den som tar första kontakt med kunden, utan jag får kunder av mina kollegor och sen bokar jag in ett möte med kunderna. Med den här typen av yrke så blir det en hel del olika resor över hela landet, ibland behöver jag inte lämna Uppsala medans jag kan vara på väg ner till Skåne nästa dag. Jag kan säga att under de månaderna som jag har behövt ta min egna bil så har jag åkt hundratals mil och det syns ganska bra på reseersättningen som jag har fått, nu däremot så behöver jag inte tänka på det längre vilket känns väldigt skönt. Min chef skulle kontakta någon verkstad här i veckan för att beställa bildekor. Egentligen känns det inte så nödvändigt för min del, men jag kan förstå att bildekor ger ett lite mer professionellt utseende mot kunderna. Jag bryr mig inte så mycket om hur bilen jag kör ser ut, så länge det är en bekväm komfort och att bilen är automat så är jag nöjd. Att köra flera mil med en manuell växellåda är ingenting som jag föredrar, speciellt inte i stadstrafiken som finns i Uppsala och våra andra stora städer. Jag måste faktiskt runda av här och åka in till kontoret nu.  


Kommentarer är stängda.