Glöm inte av däckbyte

Glöm inte av däckbyte

Morsning!

Jag tänkte skicka ut en liten påminnelse och även bidra med lite viktig information till några av er. Ni glömmer väl inte att det är den här månaden som ni senast måste göra ett däckbyte, från vinterdäck till sommardäck. Några av er kanske tänker att jag är för sent ute med denna informationen men det då ska jag faktiskt berätta att det har blivit lite ändringar inför i år. I vanliga fall ska ett däckbyte ske senast 15e april, men den här gången har det blivit framflyttat till den sista april. Jag gissar på att det redan är många som har gjort sitt däckbyte men det finns alltid några som är lite sega och en av dem är givetvis jag, det beror dock till största del på att jag bor i Örnsköldsvik som ligger ganska långt upp i Sverige och då vill man vänta med att åka in till en däckverkstad så länge som möjligt. Så där nu fick ni er en liten påminnelse om det också, förhoppningsvis glömmer ni inte av det. Jag måste i övrigt säga att vi börjar faktiskt få lite härligt väder här uppe också nu, vi har kanske inte så varmt som i södra Sverige men solen är ändå här och värmer upp oss lite. Vi har väntat länge på att få lite solljus och jag har framförallt väntat väldigt länge på att få ta ut min amerikanare på en fin tur, men först måste han in på service innan jag kan bege mig ut på vägarna. Fram tills dess så får jag rulla i familjekärran, vilket fungerar helt okej men det är inte särskilt roligt. Nu hade jag tänkt och åka in till jobbet vilket betyder att detta blogginlägget får sluta här för denna gången, men ni får hålla utkik efter mer inlägg.  


Kommentarer är stängda.