Min bil är påväg

Min bil är påväg

Godmorgon bloggen och morsning Sundsvall! Kan ni tänka er att våren även skulle komma hit upp så småningom, det var väl på tiden tycker jag. Jag har lite nyheter att berätta och det är med glädje som jag kan meddela er att min bil äntligen har kommit till Örnsköldsvik så nu behöver jag bara en biltransport chaufför som kan åka och hämta min lilla pärla. Det var för några veckor sedan som jag var i Örnsköldsvik för att kolla på en ny bil och jag hittade en riktigt lite fräsig sportbil som jag ville ha, enda problemet var att just den bilen redan var såld. Däremot skulle de få in några likadana modeller under våren så jag passade på att reservera en av de bilarna, nu har jag dock ingen möjlighet att kunna ta mig från Sundsvall till Örnsköldsvik. Därför kollade jag med en biltransport chaufför här uppe i Norrland om han kunde åka och hämta min bil för att transportera hit den så att jag kan få ta ut min nya lilla pärla på en rundtur innan veckan är slut. Har jag tur så kan det nog bli så varmt att jag till och med inte behöver ha taket på, det hade varit en riktig höjdare att kunna åka cabriolet redan i april. Speciellt med tanke på att jag bor i Sundsvall, vi är inte direkt bortskämda med värme under vårmånaderna. Om en liten stund ska jag gå in på ett möte som antagligen kommer att hålla i ett antal timmar så just nu sitter jag bara och försöker få ihop tillräckligt energi för att klara av det. Det är tur att vi har tillgång till kaffe i rummet för annars hade jag nog suttit och halvsovit genom hela mötet. Jag ska inte heller försöka tänka så mycket på när min biltransport chaufför kommer hit, även om det kommer bli väldigt svårt.  


Kommentarer är stängda.