På väg till en bilverkstad

På väg till en bilverkstad

Hejsan hoppsan bloggen! Jag befinner mig någon kilometer utanför Borlänge och är på väg in till en bilverkstad för att hämta upp min kollega som fick total motorstopp i morse, så hon fick bilen bogserad till en bilverkstad. Problemet är att det är en bit bort från jobbet och vi som ändå kör genom Borlänge varje morgon kan lika väl plocka upp henne istället för att hon ska behöva en hyrbil, speciellt med tanke på att vi inte är ute och åker på dagarna ändå. Vid ratten sitter en annan av mina kollegor som bor granne med mig, vi samåker varje dag istället för att ta varsin bil. Det är faktiskt riktigt praktiskt och man sparar ihop en hel del på bensin samtidigt som man inte förstör miljön lika mycket, två flugor i en smäll med andra ord. Nu blir vi tre stycken istället och det är ännu bättre för miljön även om det bara är temporärt, kanske att vi kan köra på detta i framtiden också. Det beror lite på vart våran kollega bor, jag vet att vi bor i samma samhälle utanför Borlänge men jag är lite osäker på var exakt hon bor. Jag sitter här med en kaffe och en fralla, det blev lite tight med tid idag på morgonen så jag fick ta med mig frukosten i bilen. Det är faktiskt ganska skönt dock och det är inte första gången som det här händer, garanterat inte sista gången heller. Jag är riktigt seg på att komma upp ur sängen på mornarna och det spelar egentligen ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig, det är samma visa varje morgon ändå. Nu börjar vi snart närma oss Borlänge så det har blivit dags för mig att ta fram kartan på telefonen så att vi inte åker till fel bilverkstad, ha en trevlig dag.  


Kommentarer är stängda.