Snart dags för bilservice

Snart dags för bilservice

Godmorgon! Nu är jag på jakt efter bilservice och närmare bestämt en helrekond av min lilla pärla. Det har varit några tuffa månader i Åkersberga med regn och slask, men nu verkar det som att alla vi bilälskare har fått vädret på vår sida. Jag har faktiskt bara tvätta av min bil två gånger den här vintern och inte haft inte kärran på bilservice en ända gång. Det har inte funnits någon idé att lämna in den för tvätt, bilen blir smutsigt en vecka efter ändå. Fast nu vill jag framhäva den härliga röda färgen lite extra och även min interiör behöver sig en riktigt ordentlig rengöring. Jag har faktiskt varit iväg med bilen ovanligt mycket under denna vintern och det har mestadels varit långa resor med väldigt mycket packning. I vintras var vi bland annat i Alperna och sen har jag varit på en del affärsresor i Tyskland, så min pärla har inte stått och dammat hemma i Åkersberga direkt. Men nu ska den få sig en rejäl helrekond och det tror jag verkligen kan behövas, den måste vara fin nu när man kan åka ut och bara glida runt lite. Ingen vill ju åka runt i en smutsig bil. Egentligen hade jag kunnat göra allting själv men med tanke på hur längesedan det var sen kärran var inne på bilservice så tror jag att det här är den bästa lösningen. Det finns ganska många verkstäder i anknytning till Åkersberga så det ska nog inte vara några problem att få en tid. Visserligen så är vi inne i tiden där det är dags att byta från vinterdäck till sommardäck, men det är förhoppningsvis lugnt. Jag tänkte ringa och boka en tid så fort vi får frukostrast. Nu måste jag däremot fortsätta att arbeta, men håll er uppdaterade här på bloggen för det kommer fler inlägg.


Kommentarer är stängda.